30 Mart 2009 Pazartesi

Mart Ayı Eğitimlerinden...

Şeker Pasta Atölyesinde lezzetli pastalara ve şirin modellere devam ediyoruz. Haftanın 1 gününü ayırdığım Pasta ve Modelleme kursları tüm hızıyla sürüyor. Mart ayında her hafta 1 gün bu eğitimler keyifle devam etti.



Ayın ilk iki haftasını Elif Hanım ile çalışmalarımız oluşturdu. Elif Hanım'la ilk hafta şeker hamurlu pasta yapımı üzerine çalıştık. İkinci hafta ise modelleme eğitimimizi sürdürdük. Oldukça keyifli geçen eğitimde zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık bile :) Elif Hanım bu eğitimlerden sonra kendi denemelerini, görsel olarak benimle paylaştı. Bu birbirinden mükemmel denemeleri ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağım. Elif Hanım'ı yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı can-ı gönülden kutluyorum. Modelleme eğitiminde fotoğraf makinasının azizliğine uğradığımız için yaptığımız o şirin modelleri görüntüleyemedim :(



Geçtiğimiz Cumartesi ise çok değerli blog arkadaşım Betül (Sihirli Mutfağım) misafirimdi. Son derece eğlenceli geçen eğitim sonucunda Betül'le tekrar görüşmek üzere ayrıldık. Günün sonunda ortaya bu baharı andıran güllü pasta çıktı. Sevgili Betül'ü yeteneğinden dolayı kutluyor, eline ve yüreğine sağlık diyorum :)